вдига високо чашата си.Звездата започна да пие отново, след като

...
 вдига високо чашата си.Звездата започна да пие отново, след като
Коментари Харесай

Защо Том Сандовал от Vanderpump Rules пие отново след 8 месеца трезвеност

 вдига високо чашата си.

Звездата стартира да пие още веднъж, откакто отстрани алкохола от живота си вследствие на неговата продължителна месечна афера с, която се разплита по време на 10-ия сезон на шоуто Bravo.

„ Взех си към осем месеца и половина отмора “, сподели Сандовал извънредно пред E! Новини за неговото пътешестване до трезвеност на празненството за премиерата на 11-ия сезон на VPR на 17 януари. „ Реших, че съм минал през всички неща, през които желаех да мина – да отида на музикален фестивал, да вземам участие в BravoCon, да давам изявленията. “ Обяснявайки по какъв начин в този момент е „ на положително място “, фронтменът на Tom Sandoval & the Most Extras сподели, че „ напълно неотдавна “ е трансформирал метода си на живот, с цел да взе участие още веднъж, защото в този момент се концентрира върху „ да се движи напред и да остане ангажиран " с кариерата му.

" Преминавайки през всичко това, разбрах какво в действителност е значимо, " продължи Сандовал, " защо би трябвало да консумирам времето и силата си и пристрастеността си. "

По време на с...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР